Tijd voor Zin! Coaching | Geestelijke verzorging | Training | Ritueelbegeleiding

Live Life Rituals

Rituelen geven betekenis aan belangrijke momenten

Rituelen zeggen zoveel meer dan woorden kunnen zeggen. Ze raken ons hart en geven een diepere betekenis aan belangrijke momenten in ons leven. Of het nu gaat om een trouwdag, de geboorte van een kind of overlijden: rituelen brengen ons samen en geven een gedeelde betekenis aan belangrijke momenten in ons leven.

Voor diverse gelegenheden heb ik rituelen ontworpen en begeleid. Een impressie:

 

Ontwerp van een handfasting-ritueel voor een trouwdag.

 

 

 

 

Inspiratie voor een eigentijds ritueel op een natuurbegraafplaats.

 

 

 

 

 

Jij staat centraal

In een kennismakingsgesprek kom ik graag meer over jullie te weten: wat zijn jullie verhalen, herinneringen en wat vinden jullie belangrijk?  Daarna bladeren we door de inspiratiemap. Zo krijg ik een goed beeld van welke sfeer jullie willen neerzetten. Hierna ga ik op creatieve wijze aan de slag met jullie ritueel. Als alles klopt, maak ik het tot een mooi geheel.  Zo zorgen we dat het ritueel helemaal bij uw wensen past! 

 

Aan de slag!

Samen stemmen wij af wat je graag door mij wilt laten doen. Ik kan het hele ritueel ontwerpen en begeleiden als spreker/voorganger. We zoeken samen naar de juiste locatie, teksten, beelden, gedichten en rituelen. Misschien zijn er nog andere sprekers of musici om het ritueel compleet te maken. Vervolgens breng ik structuur aan en maak ik een draaiboek.
Maar ik kan je ook inspireren en/of ondersteunen als je zelf het ritueel geheel of gedeeltelijk wilt ontwerpen en uitvoeren. Op deze manier wordt het ritueel nog persoonlijker. 

 

Geïnteresseerd?

  • Bel: 06-48398690
  • Mail: info@tijdvoorzin.nl


Bij het aangaan van Life Live Rituals hanteer ik
 Algemene Voorwaarden.

 

 

“Rituelen moeten er zijn”, zei de vos.
“Wat is een ritueel?”, vroeg de kleine prins.
“Een ritueel maakt dat de ene dag verschilt van alle andere dagen, het ene uur van alle andere uren.” (…)
“Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig : alleen met het hart kan je goed zien.” 

 

– Antoine de Saint-Exupéry (piloot en schrijver, 1900-1944)