Tijd voor Zin! Coaching | Geestelijke verzorging | Training | Ritueelbegeleiding

Live Life Group Sessions

Groepstraject ‘Live Life Journey’

Ben je er klaar voor?

Je staat op het punt om een bijzondere reis te ondernemen! Deze groepsreis voert langs diepe dalen en hoge bergtoppen, dan weer door prachtige valleien met kabbelende rivieren, maar vaak ook dwars door onontgonnen terrein. Daarom is een reisgids onontbeerlijk. Die zorgt ervoor dat je oog krijgt voor de bijzondere plekken onderweg. In je rugzak zitten ervaringen die je leven vormden, attributen die je inspiratie en houvast geven. Je gaat samen met je reisgenoten op zoek naar wat er echt toe doet.
We verdelen nog even de noodzakelijke attributen voor onderweg, zoals een kompas, landkaart en zaklamp en dan gaan we op pad!

 

We gaan op avontuur!

Dit dialoogspel is tot stand gekomen met de hulp van deskundigen uit het vakgebied. Deze heb ik verder doorontwikkeld tot een groepsreis die geschikt is voor de praktijk.

Tijdens deze groepsreis langs de belangrijkste levensthema’s ben ik jullie gids. In 5 etappes van ieder 2 uur gaan we met elkaar in gesprek over onze ervaringen en verdiepen we de thema’s.  Uitgangspunt is ons eigen levensverhaal met hoogte-,diepte- en keerpunten. 

Hoe de reis verder gaat, dat kan ik je niet op voorhand vertellen… Zeker is dat het een leuke, leerzame ervaring zal zijn!

 

Je reisdagboek

Je ontvangt een reisdagboek waarin uitleg over de etappes staat, waarin we voorbereidende opdrachten maken en waarin we onze ervaringen en reflecties over de afgeronde etappe in opschrijven. 

 

De locatie

Bij mooi weer spelen we het spel op ons landgoed. Bij minder goed weer is de ruime coachpraktijk een goed alternatief. 

 

                

 

Verdiepingsdag ‘Aandacht voor zingeving’

 

 

Geïnteresseerd?

  • Bel: 06-48398690
  • Mail: info@tijdvoorzin.nl


Voor de Life Live Journey gelden de  Algemene Voorwaarden.

 

 

The meaning of life is contained in every single expression of life. It is present in the infinity of forms and phenomena that exist in all of creation. 

 

– M J  (1985-2009)