Tijd voor Zin! Life counseling bij burn-out | Ritueelontwerp

Live Life Group Sessions

Live Life Group Sessions

 

 

Live Life Journey – groepstraject

Meld je aan voor de Live Life Journey!

Ben je er klaar voor?

Diepe dalen en hoge bergtoppen, prachtige valleien met kabbelende rivieren, maar  ook dwars door onontgonnen terrein: je staat op het punt om een bijzondere reis te ondernemen! Deze reis maak je niet alleen, de reisgids en je reisgenoten gaan mee. In je rugzak zitten ervaringen die je leven vormden, dingen die je inspiratie en houvast geven. Je gaat op zoek naar wat er echt toe doet voor jou in het leven.
We verdelen nog even de noodzakelijke attributen voor onderweg, zoals een kompas, landkaart en zaklamp en dan gaan we op pad! Dit avontuur beleef je op Landgoed Seldenryck.
Hoe de reis verder gaat, dat kan ik je niet op voorhand vertellen… Zeker is dat het een leuke, leerzame ervaring zal zijn!

Dit dialoogspel is tot stand gekomen met de hulp van deskundigen uit het vakgebied. Deze heb ik verder doorontwikkeld tot een groepsreis die geschikt is voor de praktijk.

 

We gaan op avontuur!

Tijdens deze groepsreis langs de belangrijkste levensthema’s ben ik jullie gids. In 5 etappes van ieder 2 uur gaan we met elkaar in gesprek over onze ervaringen en verdiepen we de thema’s.  Uitgangspunt is ons eigen levensverhaal met hoogte-,diepte- en keerpunten. Je ontvangt een reisdagboek waarin uitleg over de etappes staat, waarin we voorbereidende opdrachten maken en waarin we onze ervaringen en reflecties over de afgeronde etappe in opschrijven. 

 

 

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers
Gids: Elise van Schaik-Tolhoek (life counselor, geestelijk verzorger)
Duur: 5 avonden (1 avond per twee weken) 19.00-21.30 uur   –  bij voldoende aanmeldingen worden de avonden afgestemd met de deelnemers óf houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe data

Kosten: €250,00 (incl. btw)
Inbegrepen: reisdagboek, koffie/thee, versnapering 

 

 

Aandacht voor zingeving – verdiepingsdag

Meld je aan voor de verdiepingsdag!

Bepaal je koers 

Onze maatschappij legt steeds meer verantwoordelijkheden bij de persoon zelf. In het leven heb je vaak verschillende rollen tegelijk: die van student, collega, partner, ouder, mantelzorger. Elke rol vraagt andere dingen van je. Hoe is de balans tussen jouw rollen? Heb je voldoende aandacht voor waar je mee bezig wilt zijn? 

Kom erachter in deze eendaagse verdiepingsdag!

Onder begeleiding van twee ervaren professionals – die gespecialiseerd zijn in zingevings- en levensvragen, gaan we aan de slag met jouw thema’s vanuit een zingevingsperspectief. We zullen verschillende werkvormen toepassen, zoals een labyrintloop met opdrachten, werk met beeldkaarten en een familie systeemopstelling.

 

Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers in dezelfde leeftijdscategorie (omdat iedere leeftijdsfase haar eigen specifieke thema’s oproept)
Begeleiding: Elise van Schaik-Tolhoek (life counselor, geestelijk verzorger) & Karin Seijdell (geestelijk verzorger, trainer)
Duur: 9.30-15.30 uur  –  bij voldoende aanmeldingen wordt er een dag afgestemd met de deelnemers óf houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe data
Kosten: €115,00 (incl. btw)
Inbegrepen: lunchbuffet, koffie/thee en versnapering 

Bij de leeftijdsgroepen van 50 jaar en ouder is deelname kosteloos doordat dit onder de subsidieregeling vanuit het Centrum voor Levensvragen valt.

 

Locatie

De groepssessies vinden op het landgoed plaats, in het park en in de coachruimte. 

 

                


Voor de Life Live Group Sessions gelden de  Algemene Voorwaarden.

 

 

The meaning of life is contained in every single expression of life. It is present in the infinity of forms and phenomena that exist in all of creation. 

 

– M J  (1985-2009)