Tijd voor Zin! Life counseling bij burn-out | Ritueelontwerp

Individuele coaching

Het stralende middelpunt in jouw eigen leven zijn

 

La beauté commence au moment où vous décidez d’être vous-même.
(Schoonheid begint op het moment dat je besluit jezelf te zijn) – Coco Chanel (modeontwerpster, 1883-1971)

 

Het coachtraject

Ben jij trouw aan jezelf? Door allerlei opgedane ervaringen kan het een uitdaging zijn geworden om bij jezelf te blijven. Je geniet minder en je merkt dat je energiebron eerder leeg dan vol raakt. Misschien heb je niet-helpende patronen of (zelf)overtuigingen, sta je minder sterk in je schoenen dan je zou willen, of heb je er moeite mee om keuzes te maken en een richting voor jezelf te bepalen. Op zulke momenten is het fijn als een ervaren iemand met je meekijkt. In mijn opleiding tot geestelijk verzorger en coach heb ik veel theoretische kennis opgedaan. Maar daarnaast kan ik uit een flinke dosis eigen ervaring op dit vlak putten. Kan ik je de antwoorden geven? Nee. Maar ik kan je wel op het juiste spoor brengen richting je eigen antwoorden.
Ik ga jou hierbij ondersteunen!

Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom voor een intakegesprek (0,5 uur). Deze is gratis als je een coachtraject van 5 sessies afneemt. We maken kennis met elkaar en verkennen jouw begeleidingsvraag.
In veel gevallen kunnen wij samen aan de slag. Soms reikt een vraag dieper of liggen ze op een ander vlak dan waar ik ondersteuning in kan bieden. Wanneer ik dit vermoed, verwijs ik je door naar een andere specialist.

Aan de slag!  Het is een krachtige tool om je opnieuw te verbinden met jezelf, met wat jou motiveert. We kiezen die coachmethodieken uit het Methodieken Menu die het beste bij jouw vraag passen. Daarbij geeft een persoonlijk ontwikkelplan richting en focus.