Tijd voor Zin! Coaching | Geestelijke verzorging | Training | Ritueelbegeleiding

Live Life Coaching

Heb jij een burn-out gehad? Wil je een leven dat meer bij jou past en meer vervullend is?

Heb je niet-helpende overtuigingen, patronen of onzekerheden die dit in de weg staan?

Hoe verder?

 

Een keerpunt

We hebben maar op een deel van ons leven invloed. Onderweg maak je gebeurtenissen mee die jou vormen. Een moeilijke jeugd, overtuigingen vanuit de opvoeding, verlies van een dierbare. Je bouwt patronen op die jou toen hielpen, maar die jou nu in de weg staan. Veel piekeren, moeilijk keuzes maken, perfectionisme, pleasen, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel of laag zelfbeeld – het is zomaar een greep. Je maakt keuzes die minder goed bij jou passen en je bent geneigd tot een mate van inzet die niet langer gezond is. Je raakt in een burn-out of zit er tegenaan.
Het goede nieuws is dat zo’n ervaring een keerpunt kan zijn! Je zult het nu nog niet zo ervaren, maar veel mensen zeggen achteraf dat deze ervaring een geschenk was. Naar verandering ten goede. Naar groei richting zichzelf, meer zingeving en meer genieten van het leven. Ik ondersteun jou om deze groei in te zetten!


Herijken

We bepalen je coachvraag. Een persoonlijk ontwikkelplan geeft richting en focus. We kiezen die erkende methodieken en oefeningen die het beste bij jouw proces passen. Vervolgens gaan we op constructieve, creatieve wijze aan de slag om te achterhalen wat voor jou belangrijk is en hoe je dit stapsgewijs kan gaan toepassen. In de tussentijd houd je je reflecties bij in het logboek dat je hebt ontvangen.
In veel gevallen kunnen wij samen aan de slag. Soms reikt een vraag dieper of liggen ze op een ander vlak dan waar ik ondersteuning in kan bieden. Wanneer ik dit vermoed, verwijs ik je door naar een andere specialist.


Aan de slag!

Een krachtige eerste stap is om je opnieuw te verbinden met jezelf. Pas dan kom je tot een goed inzicht in wat jou motiveert. We doorlopen thema’s als: ‘Wie ben ik? Wie en wat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben? Hoe zou ik willen dat mijn leven eruit ziet? Wat houdt mij tegen? Welke stappen kan ik zetten om daar te komen?’ Zo komen we tot de kern van je vragen, wat er voor jou op het spel staat en waarom dit voor jou zo belangrijk is. Je krijgt inzicht in wat voor jou waardevol is en hoe je meer vanuit jouw betekenissen kunt leven.
We gaan een weg van lichaam & geest, met als focus jouw levensverhaal en jouw zingeving.

 

Zodat je weer vanuit je eigen kracht gaat leven en een leven hebt dat meer vervullend is!

 

Geïnteresseerd?

  • Bel: 06-48398690
  • Mail: info@tijdvoorzin.nl

 Bij het aangaan van Life Live Coaching hanteer ik  Algemene Voorwaarden.

 

 

La beauté commence au moment où vous décidez d’être vous-même. 

 


(Schoonheid begint op het moment dat je besluit jezelf te zijn)

– Coco Chanel (modeontwerpster, 1883-1971)